Konferens på Såstaholm

Såstaholm ligger vackert beläget i Täby i norra Stockholm. Verksamheten erbjuder faciliteter, gastronomisk mat samt boende på deras hotell. Förutom konferenser går det att boka lokaler för bland annat bröllop och fest samt för aktiviteter på helger i form av deras weekend-paket. Såstaholm är idag en herrgård men för ungefär hundra år sedan verkade byggnaden som ett pensionat för rika skådespelare som sökte ro och stillsamhet på äldre dar.

Miljö möter människa

En konferens på Såstaholm innebär upplevelser för människans alla sinnen. Se och njut av de vackra omgivningarna. Lyssna till fågelkvitter och vågorna på Vallentunasjön. Smaka på god mat och dryck. En konferens här innebär en uppskattad vistelse för deltagarna. Här finns tid för återkoppling i stillsam miljö med goda förutsättningar för inspiration. Jobba med er själva inifrån och ut och se vad ni kan åstadkomma tillsammans.

Konferenslokal

Konferenslokalerna på Såstaholm är döpta efter gamla skådespelare som levde eller vistades på pensionatet. Gårdarna kring herrgården fick namn efter gamla biografer. Deras lokaler innehåller det mesta som behövs vid en konferens som bland annat dataprojektor eller LCD storbilds-TV, Wifi samt övrig teknisk utrustning. Även en tekniker finns tillgänglig för att tillgodose eventuella behov samt besvara frågor. Det finns även en lounge i direkt anslutning till lokalerna där det serveras dryck och tilltugg.